Keitai Mosai jauns draugs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Daily Mail

Britu supermodele Keita Mosa aizmirsusi savu bijušo draugu narkomānu Pitu Dohertiju un atradusi sev jaunu aizraušanos — arī mūziķi.

Kā ziņo britu tabloīdi, 33 gadus vecā Mosa slepeni tiekas ar grupas «The Kills» ģitāristu Džeimiju Hinsu. Reportieri manījuši pārīti pagājušajā sestdienā atpūšamies kādā Londonas klubā. Mosa un Hinss esot nemitīgi apskāvušies un skūpstījušies. Pēc uzdzīves klubā abi devušies pie draugiem uz kādu mājas ballīti, kas beigusies tikai pirmdienas rītā.

Lai gan Mosas jaunais draugs ārēji ir līdzīgs Pitam Dohertijam — kalsna miesas būve, zili loki ap acīm, 34 gadus vecais Džeimijs kardināli atšķirtas no supermodeles bijušā līgavaiņa. Hinsam nekad nav bijusi saķeršanās ar likumsargiem, viņš nav lietojis narkotikas. Tiesa gan, runājot mūziķa vārdiem, viņš ir nelabojams smēķētājs. Džeimijs ir pārliecināts veģetārietis, turklāt kāda britu izdevuma aptaujā šogad ticis nosaukts par seksīgāko slavenību, kas atteikusies no gaļas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu