«Gain Fast» piedāvā ieskatu topošajā albumā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau pusgadu pēc debijas albuma izdošanas grupa «Gain Fast» piedāvā klausītājiem savu jaunāko singlu [s:17126], ar ko mūziķi aicina visus savstarpējās attiecībās kļūt atvērtākiem un vienkāršākiem.

«Dziesma ir stāsts par visiem mums, kuri nespēj uzdrīkstēties atklāti pateikt to, ko patiesībā domā un jūt pret sev tuviem cilvēkiem,» saka dziesmas autors, grupas basģitārists Didzis Bardovskis. «No sākuma nemaz nebijām domājuši šo dziesmu ierakstīt, izpildījām to tikai koncertos un draugu lokā, bet, sastopoties ar klausītāju atsaucību, sapratām, ka cilvēkiem tā patīk, tādēļ arī nolēmām to laist klajā,» turpina Didzis.

«Smaids» ir pirmais radio singls kopš grupas debijas albuma «Viss mainījies» iznākšanas. «Smaids» ir ieskats topošajā albumā, pie kura grupa pašlaik aktīvi strādā ierakstu studijā.
«Šis ir jauns posms mūsu dzīvē, esam kļuvuši atvērtāki un daudz vienkāršāk skatāmies uz notiekošo sev apkārt,» atklāj grupas dziedātājs Kaspars Zlidnis.

http://www.youtube.com/watch?v=uzBqv-0nKas

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu