Daniels Redklifs Austrālijā prezentē savu jauno filmu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: javno.com

Jaunais britu aktieris Daniels Redklifs svētdien piedalījās savas jaunās filmas «December Boys» Austrālijas pirmizrādē Sidnejā, kur viņu sagaidīja spiedzošu pielūdzēju pūlis.

Jauniešu aprindās populārais «Harijs Poters» sacīja, ka ir ļoti priecīgs uz sarkanā paklāja tikties ar saviem cienītājiem. «Varētu teikt, ka tas ir savādi un ļoti, ļoti forši. Tas vienkārši ir lieliski, patiešām brīnišķīgi,» viņš sacīja.

Arī daudzām jaunajām aktiera pielūdzējām šis bija liels pārdzīvojums, un dažas pat asarām acīs atzinās Redklifam mīlestībā. Vairāki bērni pat bija jānogādā drošībā, lai tie negūtu pūlī traumas, ziņoja vietējā prese.

Pats aktieris pastāstīja, ka viņam patika strādāt pie filmas, kas ir viņa pirmā nopietnā loma kino kopš «Potera» sērijām, tomēr atzinās, ka Austrālijas dienvidi, kur risinās filmas darbība, pamatīgi atšķīrās no Londonas, kurā viņš dzīvo kopš dzimšanas. «Tā kā esmu piedzimis un visu mūžu nodzīvojis Londonā, šī bija patiešām dīvaina pieredze, jo, patiesību sakot, tur vienkārši nekā nav,» viņš stāstīja.

Savukārt filmas režisors Rojs Hārdijs izteicās, ka Redklifs šai lomai bija ideāla izvēle. «Viņš lieliski tika galā ar lomu,» sacīja Hārdijs.

«December Boys», kas uzņemta pēc Maikla Nūnana romāna, stāsta par četriem bāreņiem, kas uzaug katoļu klosterī Austrālijas laukos pagājušā gadsimta sešdesmitajos gados. Tajā parādītas pusaugu zēnu attiecības un sāncensība, kad viņi sacenšas par jauna bezbērnu pāra uzmanību un mīlestību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu