«Dziedi ar zvaigzni» gatavojas nākamajai tiešraidei

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Pagājušajā svētdienā TV3 skatītājus priecēja jau otrā šova «Dziedi ar zvaigzni» pārraide, un šovu vajadzēja atstāt Henrijam Bukam-Vaivadam ar partneri Elizabeti Zagorsku.

Arī trešajā raidījumā kāds pāris atstās dziesmoto studiju, tāpēc visi jo īpaši cenšas mēģinājumos, lai nekļūtu par izbalsoto pāri.

Evija Martinsone un Mārtiņš Rītiņš pēc pēdējā raidījuma jūtas ļoti labi. Runājot Evijas un Mārtiņa vārdiem, stundu pirms tiešraides abus pārņēmusi laimes izjūta par piedalīšanos šovā.

Jānis Vinters un Liene Šomase pēc pēdējā raidījuma jūtas labāk nekā pirms tam. Lienes tuvinieki un draugi teic, ka Vinters ir progresējis kopš pirmā raidījuma, turklāt Jāņa meitas aktīvi balsojot par tēti. Ticis slepus no mammas čiepts telefons, lai varētu nobalsot, un vēlams vairāk reižu, nekā māsa paspēj. Nākamajā reizē pāris solās izpildīt visiem labi zināmu dziesmu pilnīgi citādā stilā.

Andra Bērziņa un Jolantas Gulbes pārī valda pilnīga saskaņa un uzticēšanās — Bērziņš savu skolotāju klausa bez ierunām, pilnībā paļaujas uz viņas gaumi repertuāra izvēlē, apbrīno viņas darba spējas un cenšas, cik vien iespējams, lai neatpaliktu. Bērziņš uz mēģinājumiem ierodas ne vien laikā, bet pat ātrāk. Vārdadienā Jolanta no sava dziesmu partnera saņēma skaistu asteru pušķi un nepalika aizmirsta arī dzimšanas dienā. Šajā nedēļā pāris sagatavojis priekšnesumu, kura laikā visiem klātesošajiem būšot grūti nosēdēt, lai nelaistos dejā. 

Daces Dēnavas un Igo sadarbībā patīkami vērot, kā Igo strādā ar savu partneri — viņi izstrādā katru priekšnesuma niansi, katru noti, kustību un žestu. Igo ar lielu atbildību sagatavo Daces iziešanu uz skatuves — nomierina viņu, uzmundrina, un uz pirmo pārraidi viņš tai pat atnesa ziedus.

Anna Šteina un Guntis Veits iepriekš dziedāja lēnu un mierīgu skaņdarbu latviešu estrādes labākajās tradīcijās, bet šoreiz abi tiešām pārsteigs. Viņu izpildījumā dzirdēsiet latviešu tautasdziesmu, kuras aranžējumā tiks izmantoti divi pilnīgi atšķirīgi stili: roks un reps. Lai to realizētu, Šteina pat pieaicinājusi reperi, kurš viņai palīdzēs tikt galā ar repa partiju skaņdarbā.

Raivo Rosts un Ella līdz šim jau pierādījuši savas lieliskās balss dotības, tāpēc šoreiz viņi jau sākšot eksperimentēt un svētdienas šova tiešraidei izvēlējušies ļoti sarežģītu vokālo repertuāru.

Skaties «Dziedi ar zvaigzni» svētdien plkst. 19.50 TV3!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu