Rīt iepazīstinās ar «Latvian Blues Band» jauno singlu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Rītvakar plkst. 20 «Bites blūza klubā» notiks «Latvian Blues band» jaunā singla «Unreal» prezentācija, uz ko aicināti ierasties visi blūza cienītāji.

Prezentācijas viesiem būs īpaša iespēja dzirdēt pirmo šā singla publisko izpildījumu, kā arī noklausīties vairākus citus blūza gabalus «Latvian Blues Band» puišu interpretācijā.

Jau iepriekš informējām, ka 26. oktobrī «Sapņu fabrikā» notiks «Latvian Blues Band» un viesu koncerts (Sharon Lewis — ASV, Intars Busulis un DJ Krii  — Latvija), kurā tiks atskaņota īpaši šim pasākumam par godu gatavota programma, arī dziesma «Unreal».

Līdz šim «Latvian Blues Band» ar savu sniegumu priecējusi mūzikas cienītājus gan ārvalstīs, gan Latvijā, regulāri sniedzot koncertus «Bites blūza klubā» kopā ar augstākās klases blūza izpildītājiem no ASV. «Latvian Blues Band» vairākkārt saņēmusi ne tikai blūza baudītāju, bet arī izpildītāju atzinīgus vārdus, kuri atzīst, ka šī ir viena no labākajām Eiropas blūza grupām, kas ar savu sniegumu spēj pārsteigt pat rūdītās Čikāgas blūzmeņu sirdis. 

http://www.bilesuparadize.lv

http://www.latvianbluesband.com

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu