Keita Mosa saderinājusies ar jauno draugu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ABC News

Britu supermodele Keita Mosa paziņojusi par saderināšanos ar savu jauno draugu mūziķi Džemiju Hinsu, ziņo tabloīds «Digital Spy».

Kaut arī Mosa neatklāj detaļas, tabloīds raksta, ka piedāvājumu precēties izteikusi pati Keita pēc tam, kad abi ar Hinsu apmeklējuši kopīgu draugu kāzas. Kāda labi informēta persona laikrakstam «Daily Mirror» pastāstījusi: «Keita un Džemijs kopā pavadīja gan dienu, gan nakti, viņi bija nozuduši uz 17 stundām, un, kad atgriezās, Keita draugiem paziņoja, ka viņi ir saderinājušies.» «Viņi visu nakti mīlējušies, un kādā mirklī Keita Džemijam vaicājusi, vai viņš vēlas ar viņu saderināties. Džemijs no prieka kļuvis vai traks. Viņi neapšaubāmi ir iemīlējušies,» piebilst pļāpīgais paziņa.

Tabloīds raksta, ka ar saderināšanos Mosa ne tikai parādījusi to, ka ir iemīlējusies, bet arī sūta signālu savam bijušajam draugam Pitam Dohertijam, ka viņam vairs nav atpakaļceļa. «Neviens nedomā, ka abi uzreiz dosies pie altāra. Visi zina, ka ar šo soli Keita vēlas parādīt savu jūtu nopietnību,» stāsta Mosas paziņa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu