Hale Berija kļūst aizvien seksapīlāka

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Vairākums sieviešu, kas gaida mazuli, šo laika periodu jūtas slikti, pārdzīvojot svara pieaugumu, rīta nelabumu un apģērba izmēra palielināšanos, taču Hali Beriju tas nesatrauc.

«Tajā nav nekā slikta. Rīta nelabumi, karstuma viļņi. Es izbaudu ikvienu savas grūtniecības sekundi,» aktrise atzinusies presei savas jaunās filmas «Things We Lost In The Fire» prezentācijā.

41 gadu vecā kinozvaigzne, kas pašlaik gaida savu pirmo mazuli, apgalvo, ka viņai neesot problēmu arī ar apģērbu. «Mode ir manā pusē. Domāju, ka līdz 8. vai 9. mēnesim es varēšu valkāt parasto apģērbu, bet pēc tam pāriet uz speciālo — grūtniecēm paredzēto,» paziņojusi Berija. «Es nekad neesmu jutusies tik seksuāla kā tagad,» viņa piebilda.

Aktrise presei atklāj arī to, ka abi ar draugu Gabrielu Obriju vienojušies, ka nevēlas noskaidrot gaidāmā mazuļa dzimumu. «Man patīk no rītiem pamosties un domāt par meitenīti, bet pēc tam — sapņot par puisēnu. Šis ir tāds burvīgs laiks, un, iespējams, tāds manā dzīvē vairs nekad nebūs, tāpēc es mēģinu to izbaudīt,» stāsta Holivudas zvaigzne.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu