Dietoloģe Lolita Neimane pavāršovā «Labs ēdiens labiem draugiem. Ar Roberto» gatavoja pilngraudu spageti ar savu pēdējā laika atklājumu – mencu aknu krēmu, bet desertā pasniedza īpaši veselīgo saldskābo kārtojumu no bezpiedevu lakto, brūkleņu zaptes, godži ogām, čia sēklām, linsēklām un valriekstiem!
Lolita Neimane gatavo pilngraudu spageti ar mencu aknu krēmu
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
PAMATĒDIENAM NEPIECIEŠAMS:
- Pilngraudu spageti;
- Mencu aknu krēms;
- Sarkanā paprika;
- Ķiploki;
- Pētersīļi;
- Dažādas jūras veltes;
- Kurkuma.
Nelielā daudzumā labas olīveļļas apcep sagrieztus ķiplokus un sarkano papriku, pasutina aptuveni piecas minūtes. Pievieno nedaudz kurkumas. Atsevišķi novāra pilngraudu spageti. Tajos iejauc saceptos dārzeņus, jūras veltes un mencu aknu krēmu. Pasniedzot pārkaisa sasmalcinātus pētersīļus.