Videočatā — «Latvian Blues Band»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»/R.Oliņš

Oktobra beigās «Sapņu fabrikā» notiks koncerts, kurā klausītājus priecēs «Latvian Blues Band» un īpaši pieaicināti viesi. Kas ir «Latvian Blues Band»?

Tiem, kas nezina, varam pačukstēt, ka «Latvian Blues Band» ir blūza apvienība, kas vairākkārt izpelnījusies pasaules līmeņa blūza izpildītāju augstāko atzinību.

Apvienības pirmsākumi meklējami 1997. gadā, kad kopā sanāca trīs jaunieši. Kopš tā laika, «Latvian Blues Band» puiši koncertējuši kopā ar vairāk nekā 150 augstākās klases blūza māksliniekiem no ASV, ar savu sniegumu pārsteidzot ne tikai klausītājus, bet arī pašus pieaicinātos viesmāksliniekus, no kuriem visi kā viens atzīst, ka «Latvian Blues Band» puiši prot spēlēt īstu blūzu, kas ir patiešām liels retums Eiropas mūziķu pulkā.

Puiši ar savu lielisko sniegumu priecējuši klausītājus ASV, Kanādā, Spānijā, Grieķijā, Horvātijā, kaimiņvalstīs Lietuvā un Igaunijā, piedaloties gan starptautiskos blūza festivālos, gan uzstājoties vietējos blūza klubos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu