Hales Berijas nedzimušajam bērnam jau tiek mācīta franču valoda

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Aktrise Hale Berija, kas ir mātes cerībās, mācās franču valodu, lai ar mazuli varētu sarunāties viņa tēva dzimtajā valodā.

Bērna tēvs, kanādiešu modelis Gabriels Obrijs, jau sācis sarunāties ar vēl nedzimušo mazuli franču valodā, un Berija baidās, ka, neiemācoties runāt franciski, viņa nesapratīs, par ko abi runā. Tieši tādēļ viņa lieto tādu pašu valodas mācīšanās metodi, kā viņas draugs, — visus priekšmetus mājās aplīmē ar lapiņām, uz kurām rakstīts to franciskais nosaukums.

«Man pašlaik ir jāmācās franču valoda, jo mēs vēlamies, lai mazulis runātu divās valodās. Franču valodu ir ļoti grūti apgūt, īpaši, ja tev ir pāri par 40,» stāsta aktrise. «Es visā mājā esmu izlīmējusi lapiņas. Ja tās redzi visas dienas garumā, vārdus ir labāk iegaumēt,» savu metodi skaidro Berija, kas piebilst, ka kopā ar viņu mācās arī vēl nedzimušais mazulis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu