«National Geographic» rādīs «Aerosmith» dziedātāja balss saišu operāciju

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»/R.Oliņš

Leģendārās amerikāņu rokgrupas «Aerosmith» dziedātājs Stīvens Tailers piektdien uzstājās telekanāla NBC raidījumā «Today Show», bet šodien faniem būs iespēja dokumentālā televīzijas filmā apskatīt viņa slavenās balss saites lāzerķirurģijas operācijas laikā, ziņo «New Musical Express».

Rokmūziķis pagājušajā gadā pārcieta balss saišu operāciju, kas tika nofilmēta un tiks rādīta kā daļa no dokumentālās filmas «Incredible Human Machine» telekanālā «National Geographic Channel».

Filmā arī intervēti Tailera ārsti, kas stāsta par operāciju, kurā tika izglābta dziedātāja balss.

«Aerosmith» 2006.gadā nācās atcelt vairākus koncertus, kad tika bojāta viena no Tailera balss saitēm, vēsta «Dotmusic».

Filmā būs redzams arī eksperiments, ko veica ārsti, lai novērtētu kādu iespaidu uz viņa balss saitēm un visu ķermeni atstāj dziedāšana.

Izpārdotā koncertā Tailera dzimtās pilsētas Bostonas koncertzālē «Tweeter Center» dziedātājam mugurā bija speciāla veste, kas fiksēja galvenos viņa organisma rādītājus, ieskaitot sirdspukstu skaitu minūtē, asins spiedienu, skābekļa līmeni/plaušu tilpumu un ķermeņa temperatūru, lai parādītu kādu iespaidu uzstāšanās koncertā atstāju uz viņa ķermeni.

«National Geographic» programmā kopā ar šo eksperimentu tiks rādītas fotogrāfijas ar Tailera balss saitēm operācijas laikā, kā arī «pirms-un-pēc» tipa fotogrāfijas, kas parāda, kā viņa balss saites tika rekonstruētas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu