Ar Gulbi tiesājas abas viņa bērnu mātes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Pagājušajā nedēļā bija paredzētas divas tiesas, kurās atbildētājs bija politiķis Māris Gulbis. Otrdien tiesā tika skatīta viņa un Tīnas Gulbes šķiršanās lieta, bet piektdien — Gulbja bijušās sievas Elizabetes Bruksles prasība par uzturlīdzekļu piedziņu, šonedēļ raksta «Privātā Dzīve».

Kā norāda žurnāls, ne uz vienu no tiesām Gulbis nebija ieradies, jo bija devies ceļojumā uz Namībiju.

Lai arī šķiršanās lietas sēde ilgusi veselu stundu, lieta neesot skatīta un atbildētāja neierašanās dēļ tā ir pārcelta uz decembri.

Savukārt piektdienas tiesas sēdē tika noskaidrots, ka līdz šim politiķis nav maksājis tiesas piespriestos uzturlīdzekļus — 500 latu mēnesī, kas aprēķināti, ņemot vērā minimālo algu valstī.

Elizabete Bruksle ar savu bijušo vīru par uzturlīdzekļu piedziņu tiesājas jau kopš 2005. gada un jaunajā prasībā ne tikai lūdz tiesu pieņemt lēmumu par uzturlīdzekļu summas paaugstināšanu, bet arī par to, ka jāmaina tēva un bērnu tikšanās biežums. Kā raksta «Privātā Dzīve», prasībā ir arī lūgums aizliegt Gulbim izmantot bērnus publiskā tēla spodrināšanai un doties ar viņiem uz publiskiem pasākumiem.

Daļēji šīs prasības arī tika apmierinātas — turpmāk Gulbim būs jāmaksā uzturlīdzekļi 856,8 latu apmērā, un viņam ir aizliegts bērnus izmantot publiskā tēla spodrināšanai.

Kā raksta «Privātā Dzīve», Māris Gulbis no komentāriem atturas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu