Hale Berija bērna tēvam uzdāvina «Mercedes»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Holivudas aktrise Hale Berija mīļotajam vīrietim, modelim Gabrielam Obrijam, uzdāvinājusi ekskluzīvu «Mercedes» automašīnu 150 tūkstošu ASV dolāru vērtībā.

Dārgā dāvana ir kā pateicība, ka vīrietis viņai dāvājis mazuli. Kā zināms, septembra sākumā 41 gadu vecā Hale Berija publiski izteica prieku par to, ka gaida nākam pasaulē savu pirmo mazuli. Patlaban aktrise ir piektajā grūtniecības mēnesī.

«Oskarotā» Holivudas zvaigzne presei neslēpa, ka tik ļoti vēlējusies mazuli, ka tā vietā, lai apmeklētu publiskus pasākumus, nodevusies mīlas priekiem un izmantojusi katru iespēju, lai pamīlētos. «Mēs tik tiešām ļoti centāmies, tāpēc bieži palikām mājās un darījām to, kas šādos gadījumos ir jādara,» ar smaidu stāsta Berija.

Aktrise atzīst arī to, ka darīja visu, lai tiktu pie bērniņa, viņa pat glabājusi negatīvos grūtniecības testus. «Esmu nedaudz māņticīga, tāpēc tos visus glabāju kastītē. Nezinu, kādēļ to darīju. Tikai pēc 35 negatīviem testiem mums izdevās viens pozitīvais.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu