Rīsa Vizerspūna — vislabāk atalgotā Holivudas aktrise

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: entimg.msn.com

Žurnāls «The Hollywood Reporter» nosaucis Holivudas vislabāk atalgotās aktrises, no kurām pirmo vietu ieņēmusi Rīsa Vizerspūna. Pēc izdevuma aprēķiniem, viņa saņem no 15 līdz 20 miljoniem ASV dolāru par lomu.

Andželina Džolija, kuras honorāri parasti ir aptuveni 20 miljoni ASV dolāru par filmu, ierindojusies otrajā vietā. Tomēr, neskatoties uz finansiāli veiksmīgo «Beovulfu», kas Ziemeļamerikas visvairāk skatīto filmu TOP10 jau otro nedēļu ierindojies otrajā vietā, aktrise par lomu šajā filmā saņēma tikai astoņus miljonus ASV dolāru.

Trešajā vietā veiksmīgo aktrišu sarakstā ir Kamerona Diaza — viņai maksā 15 miljonus ASV dolāru par filmu. Diazai seko Nikola Kidmena, Renē Zelvēgere, Sandra Buloka un Džūlija Robertsa (viņu honorāri svārstās no 10 līdz 15 miljoniem ASV dolāru).

Aktieri parasti pelna vairāk, jo bez honorāriem par filmēšanos viņi saņem arī ienākumus no filmas ieņēmumiem. Tikai nesen aktrises sāka runāt par savām tiesībām uz ieņēmumiem no filmām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu