Pīrsu Brosnanu iesūdz tiesā par kaušanos

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Holivudas zvaigzni Pīrsu Brosnanu par uzbrukumu, personas fizisku aizskaršanu un noziedzīgu nevērību iesūdzējis tiesā fotogrāfs, kas apgalvo, ka aktieris viņu spēcīgi pagrūdis ķīviņa laikā kāda Malibu autostāvvietā.

Fotogrāfs Roberts Rozens pastāstīja, ka šā gada 26. oktobrī viņš fotografējis Brosnanu, kad «pēkšņi un bez brīdinājuma» 54 gadus vecais aktieris iesitis viņam pa krūtīm, izraisot «asas fiziskas un emocionālas sāpes un traumas, ieskaitot sasistas ribas».

Lietā, kas pirmdien iesniegta Losandželosas Augstākajā tiesā, apgalvots, ka Rozens nav vajājis bijušo Džeimsa Bonda lomas atveidotāju un nav iejaucies viņa privātajā dzīvē. Tajā arī sacīts, ka uzbrukums «tika plānots tā, lai nodarītu sāpes un izraisītu ievainojumus».

Fotogrāfs vēlas tiesas ceļā piedzīt nenosauktu naudas summu kā kompensāciju par vispārējo kaitējumu un papildu/soda kompensāciju un atlīdzināt izdevumus par ārstēšanos un psiholoģisko palīdzību, kā arī zaudētos ienākumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu