Silvestrs Stalone ieskatījies nāvei acīs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Silvestrs Stalone pastāstījis žurnālistiem par «nāves briesmām», kuras viņam un viņa filmēšanas grupai gadījies piedzīvot, uzņemot «Rembo IV», uz Taizemes un Mjanmas robežas, kur jau ilgu laiku valda saspīlēts militāra konflikta stāvoklis.

«Daudzi centās mūs atrunāt,» teicis Stalone. «Mums draudēja nāves briesmas, un mēs baidījāmies par savu dzīvību. Dienā, kad atlidojām, Taizemē tika sākts bruņots reids. Es savām acīm redzēju, kā šurpu turpu lidinājās visi šie helikopteri, un pēkšņi viens no tiem sāka lidot mums virsū. Sajūta bija baisa.»

Desmitiem gadu Mjanmas armija uzbrukusi etniskajām minoritātēm, un ir izpostīti daudzi ciemi un nogalināti mierīgie iedzīvotāji. Taizemes valdība savukārt cenšas cīnīties ar narkotiku satiksmi, kas ved pāri robežai ar nemierīgajiem kaimiņiem.

Stalone stāstījis, ka virs viņu galvām lidojušas lodes un filmēšana notikusi nāves ēnā. Viņš esot redzējis cilvēkus bez kājām un sakropļotus ievainotos.

Filmā, ko uzņem Stalone, Rembo ved algotņu grupu uz Saluinas upes krastu Mjanmā, lai tur sameklētu pazudušos misionārus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu