«Ko viņš no manis grib?!»

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Atis Ieviņš

Ar viņu (saukšu par Ivo) iepazinos internetā. Ivo strādā Londonā. Kādu laiku sarakstījāmies pa e-pastu, līdz viņš palūdza telefona numuru un tad sāka regulāri zvanīt.

Katrreiz runājām nepilnu stundu, un man pat neapnika klausīties viņa stāstus, kaut atkārtoti. Likās, ka uzticamies viens otram, taču viņš zvanīja retāk un retāk, līdz pārtrauca sazināšanos. Palaikam sagaidīju kādu īsu ziņu un arī piedošanas lūgumu, kā arī solījumu rakstīt vēl.

Tad kādu dienu Ivo uzrakstīja, ka pēc mēneša precas, jo jau divus gadus dzīvojot kopā ar sievieti, kura nu vēlas svētkus. Jā, apprecējās un pēc tam atklāti atzinās, ka nav laimīgs. Bija atbraucis no Londonas, lai apprecētos, un tūlīt devās atpakaļ.

Gribu saprast, kas mums tās par savādām attiecībām? Kontaktējamies jau sešus gadus, bet neesam tikušies...

Tagad pusotru gadu esmu kopā ar kādu vīrieti, kurš ārēji ir stipri nenopietns, kuru sabiedrība uzskata par man nepiemērotu, bet saprotamies, sadzīvojam un mīlam viens otru.

(No Tijas vēstules.)

<b>www.astrologer.lv</b>

Viltus Mūza

Mīļā Tija, vai jums nevajadzētu paskatīties uz šīm telefona sarunām no malas un padomāt, kas ir tas, kas liek jums stundām klausīties pat to, ko jūs jau esat dzirdējusi ne reizi vien? Jums piemīt silts un līdzjūtīgs prāts, kas ārkārtīgi smalki uztver detaļas un sarunu sīkumus, neko neaizmirst un arī nepalaiž garām svaigu informāciju, bet tajā pašā laikā var aizrauties ar pļāpām un tenkām.

Jūs daudz šajā dzīvē mācāties un esat ar mieru sevi ziedot citu cilvēku interesēm, bet vai tas būtu vajadzīgs? Kur ir tas, kas vajadzīgs tikai un vienīgi jums pašai? Vai nav tā, ka jūs ļaujat Ivo parazitēt un zagt laiku, ko jūs varētu izlietot sava mīļotā vīrieša labā? Šķiet, jūs esat cilvēks, kas daudz laika pavada darbā, un tas neaizņem visas domas un spēkus, tādēļ gribas pakutināt nervus, sarakstoties un daloties noslēpumos ar kādu svešinieku.

Jūs pati rakstāt, ka par Ivo kāzām uzzinājāt tikai pēc tam, kad tas bija noticis. Lai arī jūs nezināt Ivo dzimšanas laiku, var spriest, ka viņš ir cilvēks, kas alkst atzinības. Jūsu apbrīna un spēja ieklausīties viņam ļoti patīk, bet vai nav tā, ka jūs dodat, neko nesaņemot pretī?

Ivo spēj redzēt to, ko nespēj citi, saprot, ka spēks ir zināšanās, bet, ja to pietrūkst, sāk pļāpāt, uzskatot sevi par ļoti gudru. Viņam piemīt spēja aizraut un iedvesmot ar vārdiem. Pajautājiet, vai viņš neraksta dzejas, jo Ivo varētu atklāties literāta spējas. Jūs viņā redzat ugunīgu cilvēku, kuru vārdos izjūtat kā savu mīļoto. Neļaujiet sev būvēt nereālas sapņu pilis, attīstiet intuīciju, atšifrējot cilvēku nodomus, lai tie nespētu jūs pievilt.

Jūsu mīļotajam vīrietim, ar ko esat kopā, ir daudz ideju, viņš ir tiešs, atklāts un taisnīgs. Jūs esat viņa stiprais balsts, bet viņš jūsu dzīvi dara interesantu. Abu astroloģisko karšu savienojums rāda, ka jūs lūkojaties viens otrā kā sevī pašā un ir pienācis laiks sakārtot attiecības. Iespējams, jūs to jau esat izdarījuši, jo vēstule ir gaidījusi rindā uz atbildi jau diezgan ilgi...

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu