Mets Deimons un Emija Raiena meklēs masu iznīcināšanas ieročus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Emija Raiena un Gregs Kinneārs būs Meta Deimona kolēģi Pola Grīngrāsa jaunajā kara trillerī, ko «Borna ultimāta» režisors vakar sācis filmēt Spānijā studijā «Universal» un kam pagaidām vēl nav zināms nosaukums.

Filmas scenārija pamatā izmantots «Washington Post» redaktora Raživa Čandrasekarana dokumentālais romāns «Imperial Life in the Emerald City:Inside Iraq's Green Zone».

Filmas notikumi, kuras scenāriju kopā ar Brainu Helgelendu sarakstījis pats Grīngrāss, norisinās Bagdādes tā sauktajā «zaļajā zonā», kas tiek aizsargāta ar sienām un kur izvietots amerikāņu karaspēka štābs.

Deimons filmā atveidos virsnieku, kurš kopā ar CIP aģentu dodas meklēt masu iznīcināšanas ieročus. Raiena savukārt tēlos «The New York Times» korespondenti, kurai jāapstiprina vai jānoliedz Amerikas valdības paziņojums, ka valsts rīcībā ir masu iznīcināšanas līdzekļi.

Grāmatu, pēc kuras tiks veidota filma, «The New York Times» ierindojis pagājušā gada 10 labāko grāmatu skaitā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu