Hale Berija gribētu visu laiku būt stāvoklī

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Aktrise Hale Berija, kas gaida savu pirmdzimto, ir tik ļoti pārņemta ar savu grūtniecību, ka nebeidz dalīties savā priekā.

Nu viņa dzeltenās preses reportierus iepriecinājusi ar vēsti par to, ka gribētu visu laiku būt stāvoklī. «Manī kūsā visi hormoni. Es gribētu būt stāvoklī mūžību,» aktrise pavēstījusi intervijā žurnālam «InStyle». «Es sevī jūtu tik daudz prieka un enerģijas, ka nespēju apstāties,» stāsta Berija, piebilstot, ka pašlaik ēd, cik grib, nedomājot par sekām, tomēr mēģina sevi noturēt formā, nodarbojoties ar jogu, peldēšanu, vingrošanu, kā arī eliptisko trenažieri.

Lai arī Berija apgalvo, ka nezina gaidāmā mazuļa dzimumu, viņa ir pārliecināta, ka tā būs meitenīte. «Mājās visu laiku skan Stīvija Vondera dziesma «Is Not She Lovely». Neizskaidrojama iemesla dēļ es to dzirdu. Tā ir zīme, ka būs meitiņa,» stāsta aktrise.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu