Markus Riva cer, ka viņam piedos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Preses foto

Jaunajam dziedātājam Markum Rivam 2008. gads sācies ar jaunām emocijām un centieniem izlūgties piedošanu jaunajā radio singlā «Piedod Man».

«Katram ir kāds, kam lūgt piedošanu. Nav svarīgi, vai tā ir atvainošanās par sliktu rīcību vai riebīgiem vārdiem. Dziesmā es paužu savas emocijas, lūdzot piedošanu vecākiem, draugiem, tuviniekiem vai vienkārši nepazīstamiem cilvēkiem», stāsta Markus.
Dziesmas mūzikas un teksta autors ir pats dziedātājs, kurš dziesmu sacerējis balstoties uz dzīves pieredzi.

«Ārvalstīs cilvēki daudz biežāk atvainojas citiem pat par sīkām nejaušībām - nomītu kāju vai netīšu uzgrūšanos. Latvijā esam iegrimuši tik dziļi savā kautrībā, ka šo piedošanu noklusējam. Bet mums taču ir tik daudz par ko atvainoties!», piebilst Markus.

Pie dziesmas «Piedod Man» producēšanas strādājis Itālijā dzīvojošais producents SPIKA, kurš producējis arī Rivas dziesmu «Tavā Tuvumā» un citas dziesmas no topošā studijas albuma, kas dienasgaismu varētu ieraudzīt jau pavasarī.
«Pēc pirmās demo versijas noklausīšanās dziesma mani uzrunāja un aizķēra, tādēļ es negribēju nekādā gadījumā sabojāt dziesmas intīmo atmosfēru. Markus ir ļoti īpašs izpildītājs un es redzu ļoti lielu potenciālu viņa darbībā», tā par jauno dziesmu un dziedātāju izsakās producents.

Pašlaik Markus Riva piedalās pasaules slavu iemantojušā mūzikla «Les Miserables» Latvijas iestudējumā, kuru ir iespējams noskatīties līdz šā gada 3. februāriem.

Jaunais, daudzsološais mākslinieks iesaistījies arī tādā vērienīgā projektā kā televīzijas kanāla LNT šovā «Zvaigžņu lietus», kur centīsies pierādīt savu un savas partneres žurnāla «Pastaiga» modes redaktores Anitas Altmanes dziedātprasmi.

Marka Rivas komponista un tekstu autora talantu būs iespēja novērtēt arī «Eirovīzijas» nacionālās atlases laikā, jo viņa sacerēto dziesmu «Download Your Dream» izpildīs dziedātāja Lily.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu