Segliņš noliedz augstu amatpersonu saistību ar spiegošanas skandālu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Iekšlietu ministrs Mareks Segliņš noliedz, ka spiegošanā iesaistītās personas no Latvijas būtu augsta ranga amatpersonas.

Segliņš ceturtdienas rītā Latvijas Radio sacīja: «Ja pasaka «amatpersona», tad sabiedrībā domā, ka tas ir Valsts policijas priekšnieks, ministrs vai valsts sekretārs. Šajā gadījumā tā nav. Nav runa par varas augstākajiem ešeloniem,» sacīja Segliņš.

Viņš stāstīja, ka trešdien Satversmes aizsardzības biroja vadītājs Jānis Kažociņš informējis, kādu informāciju mēģinājis iegūt no Latvijas izraidītais diplomāts. Ministrs norādīja, ka Nacionālās drošības padomes sēdē runātais netiks atklāts, jo viņam par to draud kriminālatbildība. «Viss, kas tur tiek runāts, ir valsts noslēpums,» teica Segliņš.

«Tagad visi lietas materiāli nodoti Drošības policijai, kurā arī tiks lemts par kādu procesu vai pārbaužu sākšanu. Tagad strādās policija,» atzina Segliņš.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu