Bukmeikeri: pirmajā «Eirovīzijas» pusfinālā uzvarēs «Pirates of the Sea»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Ūdris, «Slavenibas.lv»

Dziesmu konkursa «Eirodziesma 2008» pirmā pusfināla uzvarētājs ir zināms jau pirms konkursa — tā būs apvienība «Pirates of the Sea», uzskata interneta totalizatoru kompānijas «Triobet» analītiķi. Par tuvākajiem sekotājiem pirmajā pusfinālā tiek uzskatīti Elli U & Miks feat. «Pent-in-Dreams» un «Borowa MC».

Interneta totalizatoru kompānijas «Triobet» pārstāvis Kims Petersens uzskata, ka, izvērtējot konkursa dalībniekus, viņu popularitāti, publicitāti un pēdējā laika sasniegumus, par viennozīmīgiem pirmā pusfināla līderiem var uzskatīt apvienību «Pirates of the Sea». «Jau katrs pats par sevi no šiem trim dalībniekiem ir spilgta personība ar lielu atpazīstamību, bet apvienojoties viņi savu balsotāju pulku trīskāršo,» uzskata Petersens.

Kompānijas pārstāvji uzskata, ka pašlaik Latvijā pārāk liels uzsvars tiek likts uz sporta spēļu totalizatoriem, ko pārsvarā spēlē vīrieši. «Pašlaik piedāvātais televīzijas šovu un konkursu daudzums savu intuīciju un analītiskās spējas ļauj izmēģināt arī daudzām sievietēm, kas azarta ziņā noteikti neatpaliek arī no Latvijas vīriešiem,» skaidro Petersens.

Atgādinām, ka «Eirovīzijas» dziesmu konkursa nacionālās atlases «Eirodziesma 2008» pirmais pusfināls notiks jau šosestdien, 2. februārī, un tā tiešraide tiks nodrošināta LTV1 tiešajā ēterā plkst. 21.45.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu