Noskaidroti pirmie «Eirovīzijas» finālisti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sabīne Berezina

Šovakar LTV1 ēterā tika noskaidrotas pirmās piecas dziesmas, kas 1. martā Ventspilī sacentīsies par iespēju pārstāvēt Latviju starptautiskajā dziesmu konkursā «Eirovīzija», kas šogad notiks Belgradā.

Atbilstoši nolikumam trīs finālistus noteica skatītāju balsojums, divus - LTV izveidotās žūrijas vērtējums.

Pēc skatītāju balsojuma pirmais trijnieks ir šāds: «Pirates of the Wolves», Sabīne Berezina un «Deja vu».

LTV izveidotās žūrijas vērtējums: pirmo vietu tā devusi Sabīnei Berezinai, otro – grupai «Deja vu», bet trešo – grupai «Funky Drivers» ar dziesmu «Summertime». Kā redzams, gan skatītājiem, gan žūrijai simpātisks ir meiteņu trio «Deja vu», tāpēc uz Ventspili dosies pēc žūrijas saraksta nākamā labākā izpildītāja tūlīt aiz «Funky Drivers» – tā ir Elizabete Zagorska ar dziesmu «Take Me Home».  

«Eirovīzijas» nacionālās atlases otrais pusfināls notiks pēc nedēļas - 9. februārī, kad tiks noteikti vēl pieci konkursa finālisti.

Otrajā pusfinālā piedalīsies dziedātāja Aisha ar dziesmu «You Really Got Me Going», dziedātāja Dace Planāre ar dziesmu «One Last Touch», dziedātāja Ivetta jeb Iveta Baumane ar dziesmu «Observations», grupa «Camillas» un Viče Almana ar dziesmu «Mr.Weatherman» un izpildītāji Pīters Gārdens un Juris Vizbulis ar dziesmu «Memory Lane».

Eirovīzijas nacionālās atlases dziesmu konkursa pusfinālā piedalīsies arī grupa «Iedomu spārni» ar dziesmu «Put Some Love in the World», dziedātāja Lily ar dziesmu «Download Your Dreams», dziedātāja Kristīna Zaharova un Julian ar dziesmu «Untill You Find A Friend», grupa «Triānas parks» ar dziesmu «Bye Bye» un dziedātājs Andris Ērglis ar dziesmu «Broken Lullaby».

Eirovīzijas nacionālās atlases fināls notiks olimpiskajā centrā «Ventspils» 1.martā, kas tiešraidē būs skatāms LTV 1.kanāla ēterā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu