Lietuvu Eirovīzijā ar lirisku dziesmu pārstāvēs smagā metāla grupas «Soul brothers» vokālists Jeronīms Miļus

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lietuvu Eirovīzijas dziesmu konkursa pusfinālā Serbijas galvaspilsētā Belgradā šogad pārstāvēs dziedātājs Jeronīms Miļus ar dziesmu «Nomads in the night», kuru sestdien notikušajā telefonbalsojumā pēc Lietuvas nacionālās atlases konkursa atbalstījuši 11 674 zvanītāji.

23 gadus vecais Miļus ir smagā metāla grupas «Soul brothers» vokālists, bet viņa dziedātā dziesma ir liriska un ļauj mūziķim parādīt savas unikālās vokālās iespējas.

Eirovīzijas nacionālajā atlasē Miļus pirmo reizi piedalījās kā solists, piesaistot klausītāju uzmanību jau pusfināla laikā, un šobrīd daudzi viņu jau dēvē par jaunu lietuviešu mūzikas atradumu.

Jau ziņots, ka Eirovīzijas dziesmu konkursā, kas no 20. līdz 24.maijam notiks Belgradā, sacentīsies 43 valstu mūziķi. Lietuva, tāpat kā Latvija, saskaņā ar konkursa dalībnieku izlozes rezultātiem piedalīsies otrajā pusfinālā 22.maijā.

Līdz šim Lietuvai Eirovīzijā vislabāk veicies 2006.gadā, kad sešu pazīstamu Lietuvas mūziķu izveidotā grupa «LT United» Atēnās izcīnīja sesto vietu ar savu ironisko un provokatīvo dziesmu «We are the Winners».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu