Godmanis: izsolot «Lattelecom», būs jāpiekāpjas jebkurai kompānijai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lattelecom

Ministru prezidents Ivars Godmanis uzskata, ka «izsole ir īstais kritērijs, kas nosaka, cik kompānija ir vērta», tāpēc, izsolot sakaru operatora SIA «Lattelecom» valstij piederošās daļas, būs jāpiekāpjas jebkurai kompānijai, kam būs vislabākais piedāvājums.

Godmanis trešdien telekompānijas LNT raidījumā «900 sekundes» sacīja, ka pašlaik piedāvātās summas par uzņēmuma daļām «ir labas sākumcenas izsolei».

Jautāts, vai vēl ir iespēja vienoties ar skandināvu koncernu «TeliaSonera», Godmanis atzina, ka «valdības un «TeliaSonera» intereses stingri atšķiras», taču viņš cer, ka tiks atrasts kompromiss.

Godmanis trešdien tiksies ar ASV investīciju kompānijas «Blackstone Group» un skandināvu koncerna «TeliaSonera» pārstāvjiem, lai runātu par «Lattelecom» privatizāciju.

Tāpat zināms, ka izstrādāts jauns telekomunikāciju uzņēmuma SIA «Lattelecom» novērtējums un tajā ir pieaugusi uzņēmuma vērtība. Tomēr sīkāki valdības pārstāvju komentāri netiek sniegti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu