Bukmeikeri: sestdien «Eirovīzijā» uzvarēs Ērglis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Tāpat kā pirmā, arī otrā «Eirodziesmas 2008» pusfināla skatītāju balsojuma uzvarētājs ir zināms jau pirms konkursa. Interneta totalizatoru kompānija «Triobet» ir pārliecināta, ka tas būs dziedātājs Andris Ērglis.

«Andrim Ērglim pēdējā laikā ir vērā ņemami panākumi, kas viņam nodrošinājuši arī ievērojamu publicitāti plašsaziņas līdzekļos. Tāpat Andris ir puisis no Kurzemes, un, kā pierāda līdzšinējie rezultāti, tieši šajā Latvijas reģionā mīt visaktīvākie telefonbalsotāji,» stāsta «Triobet» pārstāvis Kims Petersens.

Kā nākamos «Eirodziesmas 2008» fināla pretendentus «Triobet» analītiķi min Kristīni Zaharovu feat. Julian. Savukārt trešo ceļazīmi uz nacionālās atlases fināla pasākumu Ventspilī ir izredzes iegūt grupai «Iedomu spārni».

«Triobet» pārstāvji Andri Ērgli uzskata par pārliecinošu otrā pusfināla uzvarētāju, tomēr tieši priekšnesuma šovs būs noteicošais, vai uz lielo «Eirovīziju» brauks viņš vai tomēr apvienība «Pirates Of The Sea», kas bija pārliecinoša pirmā pusfināla uzvarētāja. ««Eirovīzija» ir konkurss, kur žūrijas viedoklis ar skatītāju balsojumu saskan reti. Pirmie mūziķu priekšnesumu vairāk bauda ar ausīm, bet otrie ar acīm. Šā gada «Eirovīzijas» konkursa nacionālās atlases fināls uzskatāmi parādīs, vai Latvijā vairāk ciena vizuālo vai muzikālo mākslu,» ir pārliecināts Petersens. Tāpat kompānijas pārstāvis izsaka prognozes, ka Andris Ērglis varētu būt viens no tiem retajiem šā gada «Eirodziesmas» dalībniekiem, kuru uz lielo «Eirovīziju» Belgradā varētu sūtīt arī konkursa žūrija.

Atgādinām, ka «Eirovīzijas» dziesmu konkursa nacionālās atlases «Eirodziesma 2008» otrais pusfināls notiks jau šo sestdien, 9. februārī, un tā tiešraide tiks nodrošināta LTV1 tiešajā ēterā plkst. 21.15.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu