Notiks «Eirovīzijas» dziesmu konkursa otrais pusfināls

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: K.Ūdris, «Slavenibas.lv»

Šovakar notiks otrais Eirovīzijas nacionālās atlases dziesmu konkursa pusfināls, kas Latvijas Televīzijas (LTV) 1.kanālā būs skatāms plkst.21.15, aģentūru LETA informēja LTV sabiedrisko attiecību speciāliste Ieviņa Liepiņa.

Pusfinālā piedalīsies desmit dziesmu izpildītāji, no kuriem tiks noskaidroti pieci dalībnieki, kas 1.martā piedalīsies Eirovīzijas nacionālās atlases finālā.

Otrajā pusfinālā piedalīsies dziedātāja Aisha ar dziesmu «You Really Got Me Going», dziedātāja Dace Planāre ar dziesmu «One Last Touch», dziedātāja Ivetta jeb Iveta Baumane ar dziesmu «Observations», grupa «Camillas» un Viče Almana ar dziesmu «Mr.Weatherman» un izpildītāji Pīters Gārdens un Juris Vizbulis ar dziesmu «Memory Lane».

Šovakar pusfināla koncertā piedalīsies arī grupa «Iedomu spārni» ar dziesmu «Put Some Love in the World», dziedātāja Lily ar dziesmu «Download Your Dreams», dziedātāja Kristīna Zaharova un Julian ar dziesmu «Untill You Find A Friend», grupa «Triānas parks» ar dziesmu «Bye Bye» un dziedātājs Andris Ērglis ar dziesmu «Broken Lullaby».

Tāpat kā pirmajā pusfinālā, trīs finālistus noteiks skatītāju balsojums, bet divus - LTV izveidotās žūrijas vērtējums. Ja žūrijas vērtējums sakritīs ar skatītāju balsojumu, finālā automātiski iekļūs pēc žūrijas vērtējuma nākamais labākais dalībnieks.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu