Klausies «Gain Fast» jauno singlu!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Preses foto

No šodienas oficiāli pieejams grupas «Gain Fast» jaunākais singls «Cik laimīgi esam…». Iepriekš piesakoties, to savā e-pastā šodien saņems 5000 cilvēku!

«Gain Fast» jau kopš pagājušā gada beigām aktīvi strādā pie jaunā albuma ieraksta, dziesma «Cik laimīgi esam» ir otrais singls no tā.

Stāsta grupas vokālists Kaspars Zlidnis: «Dziesma pavisam noteikti nav par laimi, bet drīzāk par tās meklējumiem un vēlmi saprast, kas tad īsti ir laime katram no mums….»

Turpina bāsģitārists Didzis Bordo: «Darbs pie šīs dziesmas mums pašiem bija jauns izaicinājums, mēs daudz eksperimentējām ar ritmiem, skaņām un elektroniku, vēlējāmies sintezēt vienā dziesmā elementus no deju un rokmūzikas, tādējādi maksimāli mēģinot atklāt mūsu šā brīža muzikālo uztveri!»

Kaut arī pēdējā laikā grupa piedzīvojusi dažādu mediju boikotu, tomēr «Gain Fast» piedāvātā iespēja — saņemt jaunāko grupas singlu savā e-pastā — guvusi plašu atsaucību — līdz 14. februārim piereģistrējās aptuveni 5000 cilvēku.

Kā ziņo grupas menedžments, pateicoties «Platforma Records», dziesmai «Cik laimīgi esam» uzņemta arī video versija, kas drīzumā būs skatāma visos Latvijas videoklipus rādošajos TV kanālos.

http://www.gainfast.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu