Ārgalis pieprasa atbrīvot no darba korupcijā apsūdzētos Štramu un Janitu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas Domes (RD) priekšsēdētāja vietnieks Andris Ārgalis (TP) pieprasījis RD Pilsētas attīstības departamenta direktoram Pēterim Strancim atbrīvot no darba departamenta administrācijas vadītāju Raimondu Janitu un lauzt līgumu ar padomnieku Dienvidu tilta un Rīgas Ziemeļu transporta koridora projektu realizācijas jautājumos Vilni Štramu. 

Domes priekšsēdētāja vietnieks arī uzdevis Pilsētas attīstības departamenta vadītājam steidzami izstrādāt kārtību, kādos gadījumos detālplānojuma izstrāde un sabiedriskās apspriešanas rīkošana ir obligāts noteikums projektu attīstītājiem, portālam «Apollo» pavēstīja RD Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Ārgalis tāpat uzdeva nosūtīt Valsts būvinspekcijai SIA «NCC Spilve Development» būvniecības ieceres projektu, lai saņemtu kompetentu ekspertīzes slēdzienu.

Pilsētas attīstības departamenta vadībai uzdots nodrošināt neatkarīgu juridisko ekspertīzi par šā attīstības projekta tālāko izskatīšanu Rīgas Domes institūcijās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu