Skaties «Eirodziesmas 2008» fināla tiešraidi internetā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šovakar Ventspils Olimpiskajā centrā tiks noskaidrota dziesma, kura pārstāvēs Latviju starptautiskajā dziesmu konkursā «Eirovīzija», kas šogad notiks Serbijā.

Tradicionāli konkurss tiešraidē būs skatāms LTV1, taču šogad dziesmu konkursa rīkotāji piedāvā jaunumu — iespēju skatīties konkursa «Eirodziesma 2008» finālu internetā — portālā «Apollo» un LTV mājas lapā bez maksas.

:: Skatīties «Eirodziesma 2008» finālu

«Eirodziesmas 2008» fināls sāksies plkst. 19.30, kad skatītāji varēs ielūkoties dziesmu konkursa aizkulisēs, dzirdēt intervijas ar dalībniekiem un atbalstītājiem, uzklausīt pēdējās prognozes pirms izšķirīgā notikuma, iepazīties ar ārzemju viesmāksliniekiem.

Plkst. 20.30, kā ierasts, LTV1 ēterā tiks rādīta «Panorāma», bet uzreiz pēc tās turpināsies dziesmu konkurss.

Dziesmu konkursa dalībnieki un uzstāšanās secība

1. Grupa «Deja vu» («I'm a Part Of You»)
2. Kristīna Zaharova feat. Julian («Untill You Find A Friend»)
3. Sabīne Berezina («If I Only Knew»)
4. «Pirates Of The Sea» («Wolves of the Sea»)
5. Peter Garden & Juris Vizbulis («Memory Lane»)
6. «Funky Drivers» («Summertime»)
7. Grupa «Triānas parks» («Bye Bye»)
8. Elizabete Zagorska («Take Me Home»)
9. Aisha («You Really Got Me Going»)
10. Andris Ērglis («Broken Lullaby»)

Kamēr notiks skatītāju balsojums un izšķirošo rezultātu gaidīšana, brīvāku un zināmu dzirkstoša humora devas atmosfēru radīs gan pašmāju, gan ārvalstu viesmākslinieki.

Liene Šomase, kā arī grupas «Putnu balle» un «Tumsa» koncertam sarūpējuši īpašus pirmatskaņojumus, bet pagājušā gada «Eirodziesmas 2008» uzvarētāji — apvienība «Bonaparti.lv» — atkal dziedās itāliešu valodā. Šobrīd savu apstiprinājumu dalībai Latvijas konkursā apliecinājuši arī Čehijas, Maltas, Lietuvas un Azerbaidžānas nacionālās atlases uzvarētāji.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu