Zīle: Šlesera aktivitātes grauj Latvijas starptautisko prestižu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Apvienības «Tēvzemei un Brīvībai»/LNNK (TB/LNNK) priekšsēdētājs Roberts Zīle uzskata, ka satiksmes ministra Aināra Šlesera vienpersoniskās sarunas ar «Lattelecom» līdzīpašnieku «TeliaSonera» par telekomunikāciju uzņēmuma privatizāciju tikai dienu pēc oficiālās valdības darba grupas atjaunošanas nav pieņemamas un grauj Latvijas valsts starptautisko prestižu, portālu «Apollo» informēja preses sekretārs Rolands Pētersons.

«Manuprāt, Ministru prezidentam būtu jāreaģē situācijā, kad kāds no ministriem, apejot valdības darba grupu «Lattelecom» privatizācijas jautājumā, par privatizāciju atbildīgo ministru un pašu premjeru, risina sarunas ar investoriem un izsaka privatizācijas piedāvājumus Latvijas valdības vārdā,» uzsver Zīle.

«Es aicinu satiksmes ministru Aināru Šleseru nekavējoties izbeigt savas nesaskaņotās aktivitātes «Lattelecom» privatizācijas lietā un pievērsties novārtā atstātajiem tiešajiem pienākumiem, piemēram, patērētāju interesēm atbilstošas Latvijas pozīcijas sagatavošanai priekšlikumiem ES elektronisko sakaru tirgus reformai. Līdzšinējā Satiksmes ministrijas nostāja diemžēl vairāk bijusi vērsta pretēji telekomunikāciju tirgus reformas mērķim — konkurences veicināšanai,» atzīst TB/LNNK priekšsēdētājs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu