Halei Berijai piedzimusi meitiņa

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Svētdien Losandželosā pasaulē nākusi 41 gadu vecās Holivudas aktrises Hales Berijas pirmdzimtā.

Kāda labi informēta persona laikrakstam «Star» stāsta: «3200 gramu smagā meitenīte piedzima svētdien pulksten 10.17 no rīta Losandželosas klīnikā «Cedars Sinai». Šī bija otrā reize, kad aktrise tika nogādāta klīnikā. Pirmās dzemdību kontrakcijas viņai sākās sestdien.»

«Hale slimnīcā ieradās sestdien četros no rīta, jo uzskatīja, ka sākas dzemdības. Tā kā viņai strauji kāpa asinsspiediens, radās neliels stress. Visu sarežģī arī tas, ka Berija ir diabēta slimniece. Taču, kad mediķi pārbaudīja mazuļa sirdspukstus, viss bija normas robežās. Drīz arī asinsspiediens pazeminājās. Kontrakcijas apstājās un ap pulksten 15.00 Hale devās mājup,» stāsta aculiecinieks.

Tajā pašā vakarā dzemdību sāpes atsākušās un pulksten 23 Berija atgriezusies slimnīcā.

«Brīdī, kad viņa beidzot turēja rokās savu mazo meitiņu, emocijas gluži vai kūsāja. Viņa teica, ka viss, kam ir gājusi cauri, bijis to pūļu vērts. Hale raudāja un nevēlējās atdot bērnu klīnikas personālam. Tas bija ļoti aizkustinošs skats,» apgalvo pļāpīgais ziņotājs.

Bērna tēvs ir 31 gadu vecais modelis Gabriels Obrijs, ar ko kopā Hale ir kopš 2005. gada. Lai arī pāris dzīvo kopā, oficiāli viņi nav precējušies.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu