Par «Lattelecom» privatizāciju valdība lems pēc divām nedēļām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Par sakaru operatora «Lattelecom» privatizāciju valdība lems pēc divām nedēļām, portālu «Apollo» informēja premjera Ivara Godmaņa preses sekretārs Edgars Vaikulis. 

Vaikulis norādīja, ka sākotnēji par «Lattelecom» privatizācijas tālāko gaitu valdība gribēja izšķirties jau rīt. Tomēr pēc ekonomikas ministra Kaspara Gerharda un satiksmes ministra Aināra Šlesera ierosinājuma trešdien rīkot atbildīgās darba grupas tikšanos šā jautājuma skatīšana ir atlikta. Darba grupā ietilpst Šlesers, Gerhards un finanšu ministrs Atis Slakteris. Tikšanās laikā tiks izvērtēti līdzšinējie «Lattelecom» privatizācijas piedāvājumi.

Vaikulis stāstīja, ka arī nākamnedēļ valdība nevarēs izskatīt šo jautājumu, jo tad sēdē nevarēs piedalīties satiksmes ministrs.

Jau ziņots, ka ceturtdien Šlesers piedāvāja, ka «Latvijas valsts radio un televīzijas centrs» varētu mainīt 23% sev piederošo akciju «Latvijas Mobilajā telefonā» pret «TeliaSonera» piederošajiem 49% «Lattelecom» kapitāldaļu. Šāda darījuma rezultātā valsts iegūtu 100% «Lattelecom» akciju, bet «TeliaSonera» — 100% LMT.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu