Godmanis: E-lietu sekretariāts jāsaglabā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Īpašu uzdevumu ministra elektroniskās pārvaldes lietās sekretariātu ir nepieciešams saglabāt, jo šajā sfērā vēl ir daudz darāmā, uzskata Ministru prezidents Ivars Godmanis (LPP/LC).

Pirmdien žurnālistiem Godmanis uzsvēra, ka īpašu uzdevumu ministra elektroniskās pārvaldes lietās amatam ir svarīgi atrast cilvēku, kuram būtu politiska uzticība no Zaļo un zemnieku savienības puses, kā arī pieredze darbā ar informācijas tehnoloģijām.

Godmanis prognozēja, ka šodien vēl netiks panākta vienošanās par ministra amata kandidātu.

Tāpat premjers noraidīja politikas dzīves vērotāju pausto, ka pēc Inas Gudeles demisijas jāatkāpjas arī atsevišķiem citiem valdības locekļiem, piemēram, satiksmes ministram Aināram Šleseram (LPP/LC). Kā uzsver Godmanis, šīs lietas nav saistītas.

«Nekā personīga» iepriekš ziņoja, ka Gudelei vajadzēja «nospēlēt lomu» Satversmes aizsardzības biroja (SAB) direktora Jāņa Kažociņa pārvēlēšanas brīdi, darot zināmu, ka SAB viņu spiedis sadarboties. Iespējams, ka Gudele to nav izdarījusi un tāpēc zaudējusi savu krēslu.

Premjers sacīja, ka viņam par raidījumā izskanējušo esot sava informācija, bet to viņš neizpaudīšot. «Nav tik slikti, kā jūs domājat,» uzsvēra Godmanis.

Kā ziņots, Gudele nolēma atkāpties no amata pēc tam, kad klajā nāca informācija par valsts budžeta naudas tērēšanu viņas dzimšanas dienas svinībām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu