Sieviešu orgasmi

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inga Kundziņa

To, ka vīrietim ir orgasms, var redzēt uzreiz. Kā ir ar sievietēm? Ar sievietēm ir daudz sarežģītāk, uz aci tā vienkārši nepateiksi, ka viņa ir beigusi. Tāpēc arī ir tik vienkārši notēlot orgasmu.

Esmu tēlojusi tikai vienreiz, jo vairs nevarēju izturēt viņa ņemšanos un man nebija ne spēka, ne vēlmes turpināt. Citos gadījumos es vienkārši esmu teikusi — šodien nekas nesanāks, nejūtu es neko, lai paliek citai reizei.

Reiz pārrunāju ar savu mīļoto, ko es jūtu orgasma laikā un kur īsti es jūtu orgasmu. Secinājām, ka aprakstīt to, kā mēs izjūtam orgasmu, ir tāpat kā aprakstīt to, ko tu izjūti žāvājoties vai šķaudot — tas vienkārši ir jāzina!

Savu pirmo apzināto orgasmu es nebūt neizjutu ar vīrieti. Tas, šķiet, bija krietni vēl pirms 10 gadu vecuma, kad es jau sāku apzināties, ka ar to tur, apakšā, var sasniegt labas sajūtas. Patiesi gan tam pievērsos tikai vēlāk — tīņa gados.

Kā tad tur paliek, kas īsti ir mans orgasms?

Pirmām kārtām jau sākšu ar ilgumu — esmu mēģinājusi atcerēties, cik ilgi man tas īsti ir. Literatūrā rakstīts, ka tas ilgst no trim līdz 15 sekundēm, dažviet pat līdz pusminūtei. Iedomājoties TO pusminūtes ilgumā?! Man šķiet, ka es sajuktu prātā.

Tāds vidusmēra orgasms man ir piecas sešas sekundes ilgs, un pilnīgi pietiek, ir gadījies, ka ir pat 10 sekundes, bet tas ļoti, ļoti nogurdina. Tāpat arī citreiz orgasms ir ļoti, ļoti spēcīgs, bet īss, un citreiz — gandrīz nekāds un turpinās teju veselu mūžību.

Esmu pamanījusi, ka man ir vieglāk beigt un sajūtas ir spēcīgākas, ja es kādu laiku atturos no seksa. Kaut vai nedēļu, un sajūtas jau ir iespaidīgas. Tāpat ir arī būtiski tiešām vēlēties mīlēties, citādi sekss tāpēc, ka mīļais to vēlas, ir tāds — ne šis, ne tas.

Vīrieši bieži nerespektē to, ka sievietēm negribas, tāpēc nemaz necenšas iekvēlināt. Un ar iekvēlināšanu es nerunāju par rokas iebāšanu biksītēs un gaidīšanu, ka tūliņ lēkšu viņam virsū! Jāsāk pakāpeniski, ar skūpstiem, ar glāstiem, jo pakāpeniskāks process, jo lielāka iespēja, ka es beigšu. Cik es esmu novērojusi, nemaz tik daudzi vīrieši nav tādi egoisti, ka viņiem pietiek ar to, ka beidz viņi paši, vairākums vēlas, lai arī mīļotā beidz.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu