«Pirates of the Sea» gatavojas «Eirovīzijas» dziesmu konkursam

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Muzikālā apvienība «Pirates of the Sea» nopietni gatavojas, lai maijā varētu pārstāvēt Latviju «Eirovīzijas» dziesmu konkursā, kas šogad notiks Serbijā, aģentūru LETA informēja Latvijas Televīzijas «Eirovīzijas» projekta vadītāja Iveta Lepeško.

Grupas dalībniekiem katru dienu notiek gan vokālie, gan horeogrāfijas mēģinājumi.

Lepeško informēja, ka «Pirates of the Sea» sniegums Serbijā atšķirsies no tā priekšnesuma, kas skatītājiem bija skatāms «Eirovīzijas» dziesmu konkursa nacionālajā atlasē. «Dalībnieki būs uzlabojuši ne tikai savu vokālu un horeogrāfiju, bet būs papildinājuši arī savu sastāvu, jo «Pirates of the Sea» pievienosies arī dziedātāja Liene Bronuša, kas pazīstama arī kā Candy. Dalībniekiem tiek šūti arī jauni tērpi un tiek iegādāti jauni rekvizīti,» sacīja Lepeško.

Atšķirībā no citiem gadiem, kad «Eirovīzijas» nacionālās atlases uzvarētāji brauca vizītēs uz citu valsti, lai prezentētu sevi plašsaziņas līdzekļiem pirms galvenās uzstāšanās, šogad «Pirates of the Sea» braukāšanai apkārt pa pasauli nav laika, atzina Lepeško.

Pašlaik vienīgā vizīte, kurā devusies «Pirates of the Sea», ir uz Zviedriju. Par Latvijas pārstāvjiem «Eirovīzijas» dziesmu konkursā aktīvu interesi izrādīja Zviedrijas sabiedriskā televīzija, radio «Mix Megapol», laikraksti un daudzi citi plašsaziņas līdzekļi.

Lepeško informēja, ka ik dienu Latvijas Televīzija un grupas «Pirates of the Sea» kontaktpersonas saņem desmitiem lūgumu no faniem un plašsaziņas līdzekļiem Eiropā, kuros pausta vēlme saņemt papildu informāciju par grupu un jaunākajām aktualitātēm tās darbībā.

Jau ziņots, ka Latviju šogad starptautiskajā dziesmu konkursā «Eirovīzija» pārstāvēs apvienība «Pirates of the Sea», kuras pamatu veido Roberto Meloni, Aleksandra Kurusova un Jānis Vaišļa, izpildot zviedru autoru dziesmu «Wolves of the Sea».

Latvijas dalībniekiem pirmais pārbaudījums «Eirovīzijas» dziesmu konkursā būs 22. maijā, kad notiks konkursa otrais pusfināls. Šā pusfināla dalībnieces būs arī Horvātija, Dānija, Bulgārija, Ukraina, Šveice, Maķedonija, Īslande, Kipra, Baltkrievija, Ungārija, Albānija, Zviedrija, Turcija, Lietuva, Gruzija, Čehija un Malta.

«Eirovīzijas» lielais fināls notiks 24. maijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu