«Gain Fast» dāvās prieku jaunajām māmiņām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Svētdien — Mātes dienā — grupa «Gain Fast» dosies ciemos pie jaunajām māmiņām, sveicot viņas pirmajos svētkos ar nelielu akustisko koncertu un atbalstītāju sarūpētām dāvaniņām.

«Gain Fast» dosies pie topošajām un jaunajām māmiņām, viesojoties piecu dažādu Latvijas slimnīcu dzemdību nodaļās Ogrē, Jelgavā, Bauskā un vēl daudzās citās.

Puiši sniegs akustisku koncertu un dāvinās māmiņām gandrīz vai pirmās nepieciešamības preci — autiņbiksītes «Huggies», kā arī jaunos «PlatformaMusic» pasaku kompaktdiskus, kas varbūt kādai no māmiņai sniegs lieku atpūtas brīdi, kamēr mazais saldi čuč.

«Manuprāt, nepelnīti maz uzmanības ir pievērsts šai brīnišķīgajai dienai, kas vismaz vienu reizi gadā liek no visas sirds pateikt lielo paldies mūsu mammām,» stāsta grupas bundzinieks Andžejs Grauds.

«Saprotams, ka ar vienu ir par maz, bet tad vismaz to vienu mēs varētu pārvērst par īpaši patiesi sirsnīgiem svētkiem, kuros mamma beidzot varētu nedarīt neko, tikai smaidīt,» turpina visas šīs idejas autors ģitārists Uldis Beitiņš.

«Tikai mēs paši spējam radīt sev skaistus mirkļus, un mūsu māmiņas to zina vislabāk, jo tieši viņas ir tās, kas padarījušas visus svētkus par īstiem svētkiem — ar garšīgiem ēdieniem, dāvanām un īstu ģimenes izjūtu, tādēļ arī mēs šai dienā vēlamies ar sirsnīgiem sveicieniem piepildīt slimnīcas gaiteņus, radot patiesu māmiņu dienas svētku sajūtu,» savu pārliecību pauž «Gain Fast».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu