Otrā randiņa nebūs!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Atis Ieviņš

Šoreiz es vēlos parunāt par situāciju, kad sieviete pirmajā randiņā nevēlas atdoties tikai tāpēc, ka viņa baidās — tas ir tikai vienīgais iemesls, kādēļ viņa vīrieti interesē.

No pieredzes varu teikt, ja es vēlos tikai seksu, tad es arī meklēju partneri, kas man tajā vakarā tādu spētu sagādāt. Līdzko es jūtu, ka šovakar nekas nesanāks, es uzreiz dodos pie citas.

Man vienalga, vai viņa man apsola vai neapsola seksu otrajā randiņā (jā, ir arī bijušas tādas, kuras pasaka, ka šajā nebūs, bet nākamajā būs... Otra randiņa ar viņu man tāpat nebūs!). Neesmu vairs nekāds puišelis, kurš ir gatavs ilgstoši sievieti aplidot un piepūst pilnas ausis ar pasakām, lai tikai viņu dabūtu un tad vairs neliktos ne ziņas.

Ja es vēlos seksu, es meklēju atbilstošu partneri. Ja es vēlos nopietnākas attiecības, es meklēju sievieti, kas nav gatava pirmajā reizē dot, lai cik mēs viens otram patiktu.

Tai pašā laikā ir bijušas tādas, kuras esmu iepazinis pasākumā, pārgulējis ar viņām un no rīta palūdzis tālruņa numuru, jo man viņa ir iepatikusies. Protams, tobrīd mūs saista tikai sekss, tomēr tas nenozīmē, ka pēc tam neesam kopīgi apmeklējuši arī pasākumus un izklaidējušies ārpus gultas.

Nenoliegšu, ka šādas attiecības nav ilgušas ilgi, jo ir kalpojušas kā «tukšuma» aizpildītājas. Tik ilgi, cik abām pusēm tās ir bijušas izdevīgas! Līdzko tās ir kļuvušas par apgrūtinājumu, kaut kas nav paticis vai vienam no abiem izveidojušās nopietnākas attiecības.

Tas, protams, nenozīmē, ka tā tas ir visos gadījumos. Zinu situācijas, kad pēc seksa pirmajā randiņā izveidojas arī nopietnas attiecības. Tomēr būtu naivi domāt, ka tā notiek visos gadījumos. Vismaz es tā domāju un vienmēr esmu tā rīkojies.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu