«Pirāti» laimīgi sasnieguši Belgradu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Kā pagājušajā naktī ziņo «Eirovīzijas» nacionālās atlases projekta un Latvijas Televīzijas delegācijas vadītāja Iveta Lepeško, Latvijas pārstāvji «Eirovīzijā» — «Pirates of the Sea» — Belgradu sasnieguši veiksmīgi un labā noskaņojumā.

Pēc pārlidojuma Rīga–Prāga–Belgrada Latvijas delegācija vakar ieradusies Belgradā. «Arī visi koferi, somas, karogu kāti un visi citi rekvizīti, kas ceļoja kopā ar mums, laimīgi sasnieguši galamērķi. Tiesa gan, problēmas radušās ar iepriekš nosūtītā kuģa stūres rata izdabūšanu no muitas noliktavām, tomēr ceram, ka šodiena, tas ir, trešdiena, jau nesīs labas pārmaiņas arī šajā jomā,» stāsta I. Lepeško, piemetinot, ka mūsu delegācijai ir divi pavadoņi — svešvalodu studenti Milica un Milanns. Viņi atbild uz visiem mūsu delegācijas jautājumiem, palīdz organizēt visdažādākās lietas un — pats galvenais — pasaka priekšā, ko darīt un ko ne.

«Delegāciju papildus pavada arī trīs vīri, kuru uzdevums ir pasargāt mūs no visādiem negadījumiem. Uz mēģinājumiem mūs vedīs speciāls autobuss, turklāt manā kā delegācijas vadītājas rīcībā ir arī pašai savs auto,» ziņo Lepeško.

Viesnīca, kurā apmetusies mūsu delegācija, atrodas privātmāju rajonā, kuru raksturo šauras ieliņas un privāta vai mazstāvu ēku apbūve.

Iveta Lepeško: «Vakar kopā ar mūsu pavadoņiem devāmies pusdienās uz pilsētas lielāko zaļo zonu, kur pirmo reizi visi kopā pie liela galda baudījām kopā būšanu un arī serbu ēdienus. Laiks silts — ap +25, +27 grādiem. Vasara pilnā plaukumā! Bet šodien mūs jau gaida pirmais mēģinājums...»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu