Bukmeikeri «Pirates of the Sea» paredz vietu desmitniekā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Laikā, kad mūsu «Eirovīzijas» delegācija devusies uz Serbiju, daudzu Latvijas iedzīvotāju prātus nodarbina jautājums: kādas tad ir «Pirates of the Sea» izredzes šajā muzikālajā sacensībā? «Betway.com» bukmeikeri jau pauduši savas prognozes.

Latvijas izredzes tiek vērtētas kā septītās labākās. Likmes izmaksas koeficients uz Latviju ir 17,00, un tas nozīmē, ka «pirātu» iespēja uzvarēt ir nedaudz lielāka par 5%.
Par šā gada «Eirovīzijas» favorītu tiek uzskatīts Dima Bilans no Krievijas, kura koeficients ir 4,25. Otrās labākās izredzes ir «Eirovīzijas» rīkotājai Serbijai (5,00), bet trešās — Armēnijai (5,50). Vēl labāko sešniekā ir Ukraina, Zviedrija un Īrija.

«Betway.com» pārstāvis Latvijā Jānis Trēgers stāsta: ««Betway.com» bukmeikeri ir parūpējušies par īpašām iespējām veikt prognozes tieši par Latvijas sniegumu. Piemēram, «pirātu» izredzes kvalificēties finālam tiek vērtētas ir koeficientu 1,60 jeb 57%, bet iekļūšana TOP 10 ar 2,70 un 34%.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu