Kā pareizi nodarboties ar seksu automobilī?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Atis Ieviņš

Kad pēc ilgākiem meklējumiem vieta šai patīkamajai nodarbei ir atrasta, der ievērot dažus noteikumus un uzklausīt arī pieredzējušāku cilvēku vērtīgos padomus.

Iesaka IVO, 25 gadus vecs:

Mums ar draudzeni nodarboties ar seksu mašīnā iznāk bieži, var teikt, ka gandrīz vienmēr. Brīvas dzīvojamās platības nav ne man, ne viņai, viesnīcas dārgas, un kas tad cits atliek, kā mans vecais labais «skorpis»?

Jāteic — katrs sākums ir grūts, arī seksošana mašīnā. Īpaši tad, ja esi padevies ražens augumā, bet tavs autiņš nē. Par pozām te nestāstīšu, tās lai izvēlas katrs pēc savas ērtību izpratnes, patikas un spējām akrobātikā.

Vien piebildīšu: ja pierod, tad nemaz tik traki nav, ir pat tāda, ziniet, pikantuma piedeva. Saldējums ar pipariem, vārdu sakot.

Ja iznāk mīlēties lielceļa malā, pat nemēģiniet ieslēgt avārijas apgaismojumu. Saka jau, ka cilvēki kļuvuši vienaldzīgi pret otra nelaimi, bet uz ceļa tā nav. Var gadīties, ka pašā atbildīgākaja momentā pie loga pieklauvēs kāds labvēlis un painteresēsies: kā var palīdzēt?

Vēl par lieceļa malu: ja nu reiz nav ieslēgtas gaismas, tad pabrauciet cik iespējams tālu no ceļa, jo cita autiņa belziens pa jūsu mašīnas pēcpusi atbildīgajā momentā būs daudz nepatīkamāks nekā palīdzētgribētāja klauvējiens.

Pirms sākat aktīvas darbības, uzlieciet autiņu «uz rocenes» vai vismaz robā. Pretējā gadījumā var nepamanīt, ka autiņš no jūsu dīdīšanās sāk ripot. Kur tas apstāsies, to jūs zināt nevarat, bet varbūt dzirdēsiet…

Nekad nemēģiniet nodarboties ar seksu kaut lēni, bet braucošā mašīnā. Tādā situācijā vadīt auto nav spējīgs pat Šūmahers, kur nu vēl tāds amatieris kā jūs!

Lietojiet prezervatīvus! Un ne jau tikai droša seksa labad, bet auto tīrības dēļ. Sperma mēdz ātri iesūkties sēdekļu pārvalkos, savukārt tās traipus iztīrīt ir ārkārtīgi grūti.

Tādi, lūk, profesionāļa padomi. Noslēgumā juridiska informācija autoseksa mīļotajiem. Neraugoties uz progresu seksa jomā lielākajā daļā Eiropas savienības valstu (pat apgaismotajā Francijā) un ASV sekss automašīnā tiek pielīdzināts sabiedriskās kartības traucējumam un tiek administratīvi sodīts.

(Te nu bija līderes nevainību zaudēšanā! Tauta pati likumos ievieš korekcijas!) Soda sankcijas ir dažādas — no iespaidīgiem naudas sodiem Eiropā, līdz pat vairākiem mēnešiem ieslodzījuma dažos ASV štatos. Uz šī fona patīkami izceļas Itālija, kur autoseksotājiem ir paredzētas speciālas autostāvvietas. Tās apgādātas ar intīmu apgaismojumu, speciāliem steliņģīšiem, kur mīlnieki var noslēpties no citu acīm, ir urnas pat izlietotajiem prezervatīviem.

Nemēģiniet nodarboties ar seksu mašīnā musulmaņu valstīs. Muhameda adeptu izpratne par tikumību pieļauj iespēju nomētāt jūs ar akmeņiem, tai pašā laikā uzturot personīgas priekamājas, kas sauktas arī par harēmiem…

Mūsu mīļās dzimtenes administratīvais pārkāpumu kodekss sodu par mīlēšanos automašīnā neparedz.

Tiesa, arī specializētu autostāvvietu nav.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu