Kas ķīvējas, tas mīlējas

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Knāķis

Vai neparasti labais sekss pēc strīdiem ir kas nenormāls? Vai tāpēc es esmu sadomazohists? Vai visiem ir tik lielisks sekss pēc strīdiem? Kā izskaidrot to, ka tā vietā, lai izbeigtu attiecības, strīda beigās mums ir lielisks sekss?

Lai cik mīlošas attiecības būtu starp diviem cilvēkiem, strīdi ir neizbēgami. Vieni dzīvo uz «pulvera mucas», strīdoties vai ik pārdienas par katru sīkumu. Citiem tomēr ir vieglāk salabt, pirms konflikts ir nobriedis, vai visiem spēkiem no tā izvairīties.

Lai arī kā mums tas nepatiktu, strīdi notiek, vēl mirklis — viņa jau raud, tu dusmās nemaz negribi ar viņu vairs runāt, un liekas tik netaisnīgi, ka it kā taču mīli to otru cilvēku, bet pēkšņi — esi gatavs ienīst un, iespējams, pat pārtraukt attiecības.

Lai arī cik savdabīgi tas izklausītos, tomēr ne viss ar strīdiem saistītais ir slikts. Kad esat mazliet nomierinājušies, bieži vien paiet dažas minūtes, un jūs abi kaislīgi skūpstāties, aizmirsuši ne tikai par neseno strīdu, bet arī par visu pārējo pasauli, un nododaties seksam.

Manis aptaujātie cilvēki sākumā viegli samulsa par jautājumu, bet pēc mirkļa jau kautrīgi piebilda: lai arī tas izklausās dīvaini, sekss pēc strīdiem ir fantastisks!

Sievietes uzsvēra gan emocionālo saikni ar partneri, gan arī acīmredzamo vieglo agresiju un pat brutalitāti no vīriešu puses. Anete (28 gadi) atzina, ka viņai īpaši patīk runāt neķītrības seksa laikā, kā arī apziņa, ka vīrietis tiešām viņu vēlas un rīkojas, lai to dabūtu.

Tāpat arī tika minēts, ka sekss pēc strīdiem mēdz izcelties ar neparastu vietu un pozu izvēli, tas atmodinot īpaši mežonīgus instinktus, un pirmītējās dusmas pārvēršas par stipru vēlmi pēc otra.

Turpretī Pauls (33 gadi) ar nožēlu sacīja, ka viņam ir gadījies, ka dažreiz sievietes spīta dēļ atsakās no mīlēšanās pēc konflikta un pat mēģina to izmantot kā ieroci, sak, tu man nodarīji pāri, bet es tev tagad nedošu!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu