Daži padomi, kā izvairīties no rutīnas seksā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Knāķis

Kur varētu būt problēmas vīriešiem un sievietēm, kam jau labu laiku ir stabilas attiecības?

Protams, tā ir seksa rutīna! Kādas zāles lai viņiem izraksta, un, galvenais, kā novērst problēmas atkārtošanos nākotnē?

1) Pamēģiniet jaunu vietu!

Pat ja tā būs grīda blakus gultai, tas vismaz būs citādi. Un nebaidies, ka viņa skatīsies uz tevi neizpratnes pilnām acīm, jo, ja jau seksa rutīna ir iezagusies jūsu dzīvē, to attiecībās jūt abi, un viņa būs gatava pamēģināt kaut ko jaunu!

Tāpat arī «Durex» pasaules seksuālās dzīves pētījums atklāja, ka vairāk nekā 45% pieaugušo uztver seksu brīvi un labprāt izmēģinātu kaut ko jaunu, tas nozīmē — gandrīz puse pieaugušo pasaulē! Un nedomā, ka jūsu pārī šī «puse» esi tieši tu!

Es pati esmu vietas mainīšanas piekritēja — esmu to darījusi gan pie viņa darbā, gan pie sevis, viņš mani ir apmierinājis kinoteātrī un mājīgā kafejnīcā, par garlaicību nesūdzos!

2) Cita poza.

Vismaz uz vienu vakaru aizmirstiet ierastās pozas! Idejas var smelties gan specializētajos žurnālos, gan internetā.

3) Spēlējiet lomu spēles.

Pat ja tā nebūs pārģērbšanās par Robinu Hudu, bet lomu maiņa — ja parasti iniciatīvu uzņemies tu, ļauj šoreiz to uzņemties viņai!

4) Pievērs uzmanību sīkumiem.

Viņai patīk, ja reizi pa reizei pamasē viņas pēdas vai vannā noberž muguru? Tas ir lielisks veids, kā atsvaidzināt attiecības! Tāpat arī pievērs uzmanību priekšspēlei — ja tā parasti ir 10 minūtes, tad šoreiz lai tās ir 20!

5) Izrunājieties.

Dažreiz problēma nemaz nav rutīna, bet gan neizrunātas lietas, arī seksa laikā — varbūt tev nepatīk, kā un kur viņa tevi glāsta, bet tu vienmēr to paciet, tad šoreiz pasaki to! Bet pasaki arī, kur tev patīk, ja tevi glāsta, lai viņa nesamulst. Tāpat esi arī gatavs uzklausīt, kas par to sakāms viņai, jo var gadīties, ka viņa vēlas to darīt citādi!!

Izklausās vienkārši? Ķeries klāt jau šodien! Iesāc kaut vai ar viegli erotiskas īsziņas aizsūtīšanu tieši viņai un parādi, ka vēlies viņu. Tagad, kad tu zini mazos trikus, tev nevajadzētu būt nekādām grūtībām aizdzīt seksa rutīnu prom no savas dzīves un — galvenais — no guļamistabas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu