Kā pārvarēt rutīnu gultā?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Knāķis

Tu pazīsti viņas ķermeni tikpat labi kā savējo vai pat labāk, un tu zini, kā viņu apmierināt ar garantiju, tomēr tā vienlaikus kļūst arī par lielāko aizķeršanos!

Problēma un risinājums

Kinsija institūta veiktajos pētījumos, piemēram, par seksualitāti, ir pierādīts, ka sieviešu seksuālā apmierinājuma rādītājs nav ne orgasms, ne seksuālais uzbudinājums. Tātad, ja viņa beidza, tas vēl nenozīmē, ka viss bija lieliski! Sievietes dzīvo emocijās, un tās veido ne tikai tas, ko tu dari seksa laikā. Ja seksuālajai dzīvei pietrūkst asumiņa, tad, visdrīzāk, tā pietrūkst arī sadzīvē.

Pamēģini atcerēties, kad pēdējoreiz jums bija patiesi interesanta, spraiga saruna par kaut ko citu, izņemot rēķinus? Ja jūs nespējat būt saistoši viens otram ārpus guļamistabas, būs grūti tādiem būt gultā. Tāpēc šo problēmu var sadalīt divās jomās — ar seksu saistītajā un sadzīviskajā.

Sadzīviskā

Tev palīdzēs savu domu un interešu sakārtošana. Pat ja tu tikai vienreiz nedēļā dosies uz sporta zāli, tev būs laiks padomāt par sevi (vai vismaz nedomāt ne par ko citu!), bet mīļotā paskatīsies uz tevi citā gaismā.

Noderēs arī citas pārmaiņas sadzīvē, piemēram, seksa terapeite Sūzija Heimane, grāmatas «Make Your Honeymoon Last» autore iesaka sarīkot randiņu. Vismaz reizi nedēļā jāatrod laiks, ko pavadīt divatā, vai tā būtu iešana uz kino vai uz restorānu, jābūt tikai jums diviem (draugus atstājiet kādai citai dienai, bet bērnus — radiem vai auklītei!).

Ar seksu saistītā

Kad jūs pēdējoreiz mēģinājāt TO darīt jaunā pozā? Kad vispār pēdējoreiz jūs to darījāt kā citādi?

Pat ja tev ļoti garšo karbonāde ar kartupeļiem, tu taču negribētu desmit gadus katrā ēdienreizē ēst tādu pašu karbonādi kā vakar? Ar seksu ir tāpat, jāprot sastādīt sava seksa ēdienkarti, no kuras izvēlēties!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu