«Lattelecom» interneta lietotāju skaits šogad pieaudzis par 23%

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Lattelecom» pastāvīgā interneta lietotāju skaits Latvijā šā gada pirmajā pusgadā, salīdzinot ar 2007. gada attiecīgo laika periodu, pieaudzis par 23% un sasniedzis 168,7 tūkstošus, liecina uzņēmuma apkopotā statistika.

Visvairāk «Lattelecom» pastāvīgā interneta pieslēgumu pašlaik ir Rīgā, Rīgas rajonā un Jūrmalā — 77,8 tūkstoši, un tas ir par 23% vairāk nekā gadu iepriekš.

Būtisks interneta pieslēgumu skaita pieaugums vērojams arī ārpus Rīgas rajona, kur pieslēgumu skaits gada laikā pieaudzis par 19%. No reģioniem vislielākais lietotāju skaita pieaugums bija Jēkabpils un Talsu rajonā, kur interneta pieslēgumu skaits palielinājies par 31%. Savukārt reģionos visvairāk «Lattelecom» pastāvīgā interneta lietotāju pašlaik ir Jelgavas pilsētā un rajonā, kur pieslēgumu skaits pārsniedz desmit tūkstošus, kam seko Daugavpils un Liepājas rajons.

«Pozitīvi vērtējams tas, ka jau vairākus gadus pēc kārtas dinamiski pieaug «Lattelecom» interneta pieslēgumu skaits ārpus Rīgas rajona. To ietekmē gan datoru pieejamības, gan interneta satura kvalitātes un sniegto iespēju palielināšanās, gan arī veiktie pakalpojumu uzlabojumi, piemēram, «Lattelecom TV» ieviešana un piedāvājums internetu ierīkot pašu spēkiem, līdz ar to ietaupot naudas līdzekļus,» norāda «Lattelecom» Klientu apkalpošanas un mazumtirdzniecības daļas direktore Kerli Gabriloviča.

Kopš 2006. gada beigām «Lattelecom» piedāvā arī bezvadu internetu «WiMAX», kas ļauj ierīkot internetu vietās, kur nav kabeļu tīkla. Patlaban «WiMAX» iespējams izmantot desmit bāzes staciju apkārtnē, kas atrodas Rīgā un tās apkaimē, Ogrē, Daugavpilī, Jelgavas rajona Zaļeniekos un Liepājas rajona Dunalkā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu