Mīts par melnādaino vīriešu spējām gultā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reinis Oliņš/Apollo

Kas ir labs vai slikts partneris gultā? To, šķiet, var saprast tikai salīdzinot, un, lai arī kā vīriešiem tas nepatiku, mēs, sievietes, tomēr salīdzinām savus partnerus.

Viens no izplatītākajiem mītiem ir — melnādainie vīrieši esot gandrīz vai supervaroņi gultā un spējot apmierināt jebkuru sievieti!

Vai ādas krāsa ir noteicošais rādītājs?

Kāpēc mūsu platuma grādos melnādaino vīriešu spējas gultā ir tik bagātīgi apcerētas un īpaši izdalītas?

Pirmkārt jau, tā mums ir eksotika. Nav mums viņu tik daudz, to melnādaino vīriešu, tie paši vairākums ir tūristi, un bieži nebūt ne sekstūristi, bet biznesa cilvēki, kas pilsētā uzturas vienu dienu un labākajā gadījumā vakarā viesnīcas bārā iedzer vienu aliņu.

Jāatzīst gan, ka pēdējā laikā tomēr pat mums to melnādaino vīriešu ir vairāk nekā agrāk, un viņu sejas sāk pavīdēt gan klubos, gan mazos Rīgas bāriņos. Aizvien gan, ja salīdzinām ar ārzemēm, mums tā ir eksotika un neparasta parādība.

Ja es dienā redzu divus melnādainus vīriešus, tad visbiežāk tas ir viens un tas pats cilvēks dažādās pilsētas daļās. Divi uzreiz? Tā negadās. Līdz ar to mums viņi ir eksotika, bet sievietēm dažreiz gribas pamēģināt kaut ko neparastu, kaut ko iepriekš neizmēģinātu.

Te nu jāsāk pievērst uzmanība detaļām — tas, ka kāda grib kaut ko pamēģināt, nenozīmē, ka tas noteikti ir kas labs, t.i., vēlme pamēģināt nenozīmē, ka viņi ir supervaroņi gultā. Jūs taču veikalā mēdzat nopirktu kādu neparastu torti, kuru neesat nekad garšojis, tāpat vien. Gadās, ka ir laba, bet gadās — galīgi garām!

Bet citreiz ir tā, ka kāds iesaka pamēģināt šo torti, šajā gadījumā — seksu ar melnādainu vīrieti. Kāpēc iesaka? Jābūt labam, vai ne? Citādi taču neieteiktu! Taču iedomājieties: sievietei ir bijis sekss ar melnādainu vīrieti, viņa zina, ka viņas draudzenēm tā ir eksotika, un tāpat neviens jau nevar pārbaudīt, cik labi vai slikti bija īstenībā. Tā nu viņa neatkarīgi no tā, kas bija īstenībā, padižojas, ka, redz, kāda viņa ir eksotikas mīlētāja, ko tik nav mēģinājusi un kādas asas izjūtas tas ir sniedzis! Un neviena negribēs atzīt, ka atdevusies pilnīgam nemākulim.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu