«Neprāta cenai» pievienosies jauni varoņi

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Septembrī Latvijas Televīzijas (LTV) 1. kanālā ar jauniem aktieriem atgriezīsies pašas LTV veidotais seriāls «Neprāta cena», aģentūru LETA informēja LTV Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Pašlaik noslēdzies konkurss uz seriāla «Neprāta cena» piecgadīgās meitenītes un septiņus, deviņus gadus vecu dvīņu puiku lomām.

Pēc daudzkārtējām provēm noskaidrots, ka aktrises Ditas Lūriņas atveidotās varones Martas meitiņu seriālā atveidos piecgadīgā Gabriela Utāne no Rīgas, bet dvīņu puiku lomās iejutīsies atraktīvi septiņus gadus veci dvīņi Vasilijs un Manu Vilki no Jūrmalas.

Projekta vadītāja Baiba Saleniece informēja, ka meiteņu izvēli un līdz ar to arī pieteikšanos konkursam krietni ierobežoja kaut nelielas, bet seriāla kontekstā tik ļoti nepieciešamās angļu valodas zināšanas. Savukārt zēniem bija jābūt vienāda izskata dvīņiem.

Saleniece minēja, ka bērnus provēm bija pieteikuši gan bērnu vecāki, gan arī draugi un kaimiņi, kuriem šķitis, ka kaimiņos dzīvo paši spējīgākie aktiermeistari.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu