Gludeklis gultā (Arī ar melnādaino...)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reinis Oliņš/Apollo

Vīriešu smaržas un dezodoranti tiek mūždien reklamēti kā īsākais ceļš uz gultu, jo meitenes ģībs vien, ja uzsmidzināsi kaut pilīti «Axe».

Sintētiskie aromāti nu jau sasnieguši tādu pakāpi, ka, sajūtot dažus no tiem uz ielas, pat neredzot īpašnieku, jau sāk gribēties un iekšā viss kņud, bet tuvākā kontaktā tomēr jāatzīst — dabisko aromātu pavisam nomākt tomēr nevar.

Man patīk vīriešu dabiskā smarža, pat ja viņš ir sasvīdis pēc sporta zāles, tā mani uzbudina. Bet man nepatīk melnādaino vīriešu smarža. Nepatīk! Turklāt viņi svīst vairāk par baltajiem vīriešiem, nopilinot visu tevi, gultu un grīdu, mīlējoties rodas tā pretīgā skaņa, un pēc seksa tiešām uzreiz jāskrien mazgāties.

Priekšspēle

Sievietēm ir svarīga priekšspēle. Svarīgi, kā viņas glāsta pirms paša akta, svarīgi, kā skūpsta, pieskaras krūtīm un čukst mīļvārdiņus vai rupjības — kā nu kurai.

Zinātnieki apgalvo, ka optimālais priekšspēles ilgums ir 40 minūtes, kas patiesībā ir diezgan daudz. Vīrietim r jābūt gana pacietīgam, lai tās 40 minūtes noturētos un uzreiz neķertos klāt biksīšu novilšanai, patiesībā pat daudzas sievietes nevarētu tik ilgi izturēt kā tās 40 minūtes. Vīriešu seksualitātes īpatnība ir tā, ka jau pēc ļoti īsa brīža viņi ir gatavi pilnvērtīgam aktam, bet sievietēm tomēr jāuzbudinās mazliet ilgāk.

Esmu dzirdējusi labu salīdzinājumu sievietes seksualitātei ar gludekli — tas labu brīdi iesilst, bet pēc tam ilgi atdziest, bet vīriešiem — ieslēdzas–izslēdzas, kā spuldzīte. Tad nu, kamēr spuldzīte jau ir ieslēgusies, bet gludeklis vēl silst, vīrietim ir jābūt pacietīgam.

Un te nu mēs atgriežamies pie melnādainajiem vīriešiem — kurš teica un ir izpētījis, ka viņi ir pacietīgāki, rūpīgāki priekšspēles partneri par baltādainajiem? Ādas krāsai te nav nozīmes, nozīme ir tikai cilvēka rakstura iezīmēm, vai viņš var tās 40 minūtes izturēt vai ne, vai viņš zina, kur pieskarties, vai ne. Patiesībā, ja runājam par iedzimtām īpatnībām, tad baltajiem vīriešiem tomēr būtu labāk jāpārzina balto sieviešu ķermenis, jo tie tomēr ir ģenētiski tuvāki baltādainajām sievietēm nekā melnādainie vīrieši.

Darbiņš padarīts, kas tālāk?

Sievietēm pēc seksa ir svarīgi, lai viņas noskūpsta, vēl mazliet tām pievērš uzmanību un pasaka vēl dažus vārdus, samīļo, paglāsta muguru.

Te nu karstie dienvidnieki, melnādaini vai ne, ir tādi paši kā baltie vīrieši — nepievērš uzmanību, pagriežas uz sāniem un iemieg, jo pulveris izšauts, spēka vairs nav un neko vairs negribas, kamēr sieviete ar savu «gludekļa» seksualitāti tikai lēni atdziest.

Saprotu jau, ka tāda ir dzimumam raksturīga iezīme, bet daži vīrieši tomēr nepagriežas uz sāna un neiemieg, bet iedod to buču un viegli glāsta plecus man, kamēr es iemiegu, vai beidzot pieceļos, lai dotos prom. Un jau atkal — viss atkarīgs no cilvēka rakstura, un visbiežāk ādas krāsai nebūs itin nekāda nozīme.

Ir jomas, kurās melnādainie vīrieši varbūt ar kaut ko apsteidz baltādainos, taču seksā tā noteikti nav. Pat ja mēs apskatam izmēru vien, tas vēl neliecina par labu mīlnieku un dažās situācijās var pat izrādīties mīnuss.

Tomēr amizantākais ir tas, ka gan melnādainie, gan baltādainie var būt vienādi slikti vai labi mīlnieki, un tieši viņu raksturs te spēlē daudz lielāku lomu nekā ādas krāsa.
Kādam varbūt tas ir atvieglojums, bet kādai — vilšanās, taču viennozīmīgi — melna ādas krāsa (tāpat kā liels vai gigantisks loceklis) vien nepadara tevi par supervaroni gultā.

Kas tevi par tādu padara? Par to varbūt citreiz.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu