Igijam Popam Kanādā nozagti visi mūzikas instrumenti

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Amerikāņu mūziķim Igijam Popam pēc uzstāšanās mūzikas festivālā Monreālā nozagta kravas automašīna ar teju visiem grupas instrumentiem.

Kravas automašīna agrā pirmdienas rītā aizbraukta no viesnīcas «Embassy Suite» stāvlaukuma. Tajā atradās pastiprinātāji, bungas, «The Stooges» basģitārista Maika Vata vairākus desmitus gadu vecā basģitāra «Gibson» un vairākas ģitārista Ronija Ašetona ģitāras. Instrumentu kopējā vērtība pārsniedz 20 000 ASV dolāru (9060 latu).

Kopā ar instrumentiem bija arī vairākas mūziķiem personīgi vērtīgas lietas.

Policija otrdien pēcpusdienā tukšo kravas automašīnu atradusi pamestu dažus kvartālus no viesnīcas. Policisti arī norādīja, ka lielākā daļa instrumentu bija marķēti ar sērijas numuriem, kas apgrūtinātu to pārdošanu.

Grupa solījusi turpināt koncertturneju Ziemeļamerikā, arī sniegt trešdien paredzēto koncertu Toronto.

Kanādas telekanāls «CBC-TV» otrdien pavadīja Vatu uz kādu mūzikas instrumentu veikalu Toronto, kur viņš aizņēmās koncertam vairākus instrumentus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu