Rajeckai 21 gadu jaunāks draugs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Dziedātāja Olga Rajecka (46) pirms kāda laika šķīrusies no sava ilggadējā dzīvesbiedra Vernera (36) un tagad bauda otro jaunību kopā ar teju divreiz par sevi jaunāku puisi — 25 gadus veco Gintu Mauliņu no Saldus, šonedēļ raksta «Kas Jauns».

Olga un Verners kopā bija astoņus gadus. Dziedātāja allaž lepojās ar savu otru pusīti un bieži klāstīja, cik harmoniskas un piesātinātas ir viņu attiecības. Nu «Kas Jauns» raksta, ka pēc astoņiem gadiem abiem aizvien biežāk radušās domstarpības, tāpēc Olga un Verners pirms vairākiem mēnešiem nolēmuši šķirties.

Rajeckas jaunais draugs ir specializēts automehāniķis, kas savas prasmes ieguvis, mācoties ārzemēs. Olga un Gints satiekas vien nepilnus trīs mēnešus, turklāt plašākai sabiedrībai dziedātāja šīs attiecības neafišē, tomēr ar tuvākajiem draugiem puisis jau esot iepazīstināts, raksta «Kas Jauns». Kā norāda žurnāls, ar kopdzīvi abi nesteidzas — Olga aizvien mīt savā privātmājā Baltezerā, savukārt Gints — Saldū.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu